lesa-unsere-produkte-kaese-hand-image-gallery

Oops – hest sbaglio la via?

Quista pagina nun exista 

Noss prodots
lesa-jogurt-teaser-s
1'706 m s. m. – uschè gusta Engiadina pura! Noss jogurts

In Engiadina, sün 1'706 m otezza, es l'ajer pür, la natüra bod amabla, bod sulvedgia. Cò vivan e pasculeschan nossas furnituras da materia prüma cun quatter chammas. Quista natüralited as chatta eir in nos sortimaint da jogurts.

lesa-1706-hoch-hinaus-produkt-kaese-teaser
1'706 m s. m. – uschè gusta Engiadina pura! Noss chaschöls

La natüralited da 1'706 m s. m. as chatta eir i'l gust da nossas sorts da chaschöl. U scu cha's disch in Engiadina: "Da la natüra delizcha püra." Lascha’t surmner da nossas specialiteds da chaschöl da gnir in impissamaints in Engiadina.

lesa-fondue-teaser-s
1'706 m s. m. – uschè gusta Engiadina pura! Fondü & raclet

Nos fondü gustus già bel e fat e nos raclet da muntagna delizchus sun l'occasiun perfetta per nuder cun famiglia ed amihs in algurdaunzas cumünaivlas da l'Engiadina.

lesa-butter-teaser-s
1'706 m s. m. – uschè gusta Engiadina pura! Lat & painch

L'aroma da noss prodots tegna que cha la natüra da las muntagnas engiadinaisas imprometta: il gust da pros aromatics, l'aspet d'üna natüra incumparabla e da vastezzas infinitas. Scuvrescha nos sortimaint da lat e painch.

&auncha dapü da nus
lesa-ueber-uns-gebaeude-teaser
Davart nus

Daspö il 1982 elavurains nus a Bever, illa lattaria situeda il pü ot da l'Europa, minch'an 5 fin 6 milliuns kils lat alpin da l'Engiadina e fains landrour ils prodots da lat ils pü delizchus.

LESA sün Facebook

Tü nu manchauntast mê pü üna novited da nus ed imprendast auncha dapü davart noss prodots, noss producents da lat e la vita in Engiadina!

lesa-unsere-milchbauern-val-bever-bauernhof-teaser
Noss producents da lat

Davous noss prodots staun purs da muntagna ingaschos chi tegnan lur muaglia seguond ils bsögns da las bes-chas e s'occupan d'ellas cun affecziun. Il lat retrains nus da tuot l'Engiadina, da Martina fin sü Malögia.

lesa-home-produkt-jogurt-saisonal-regional-teaser
1'706 m s. m. – uschè gusta Engiadina pura! Svoul in otezzas culinaricas

Insembel cul cuschinunz da stailas ed hotelier engiadinais Dario Cadonau vains nus sviluppo nouvas creaziuns stagiunelas da jogurt. I'l center staun ingredienzas stagiunelas ed ervas alpinas grischunas cun effets specielmaing sauns.